top of page
IMG_3496.jpg

WIJ ZOEKEN JOU!

afwashulp

uren in overleg - M/V

Ben jij 15 jaar of ouder en zou je graag extra geld willen verdienen? Ben jij vlot, zelfstandig, een echte aanpakker, wil jij de handen uit de mouwen steken en ben je beschikbaar na schooltijd? Dan is deze vacature voor jou!

BEDRIJF

Food Matterz is een “bewuste” plek in Groningen om te genieten van de lekkerste koffie en een met zorg en aandacht bereide lunch. Ook serveren we graag een heerlijke borrel met wat lekkers erbij. Naast onze lunchroom hebben we ook een winkel met een uitgebreid assortiment aan (bewuste) lekkernijen en woon- en keukenaccessoires. Eten en drinken is bij ons een totale beleving.

FUNCTIE

Wij zijn op zoek naar een echte aanpakker die ons gedurende de dag zou willen ontlasten door de afwaswerkzaamheden op zich te nemen. Op deze wijze kunnen wij onze volle focus leggen op het zo goed mogelijk bedienen en helpen van onze gasten. Door jouw fijne hulp kunnen onze gasten nog intenser genieten van hun momentje bij Food Matterz.

WAT WIJ HEEL FIJN VINDEN

  • Jij hebt gedurende de week en in het weekend tijd over om ons te komen helpen.

  • Jij bent zelfstandig, netjes en gaat gestructureerd te werk.

  • Jij bent een echte teamplayer, want wij werken tenslotte met en voor elkaar.

  • Jij bent iemand met een oog voor detail. 

  • Jij bent bereid je handen uit de mouwen te steken.

  • En je bent ook nog eens gezellig

WAT WIJ JOU WILLEN BIEDEN

Een interessante en gezellige baan in een mooi bedrijf. Jij gaat werken met de allerleukste collega’s die je ooit hebt gehad of zult hebben en je krijgt uiteraard veel waardering voor je werk.

HEB JIJ INTERESSE?

Dan lezen wij graag jouw motivatie en CV. Deze mag je sturen naar info@foodmatterz.nl. Heb je nog vragen, kom gezellig langs of bel 050 - 20 45 44 0.

Food Matterz BV, Oude Ebbingestraat 86 te Groningen

bottom of page