Dagverse buffelmozzarella, binnen 3 dagen van de buffel in je mond

De heerlijke ambachtelijke buffelmozzarella die wij gebruiken voor onze warme sandwiches Caprese en Di Capra en onze sandwiches Parma en Food Matterz Club, komt van Orobianco. Hier maakt Groningse boerenzoon Martijn sinds een aantal jaren samen met Italiaanse kaasmaker Pietro di Simone superverse Hollandse buffelmozzarella. Echt lekkere mozzarella belandt namelijk binnen 3 dagen van de buffel in je mond. 


''Ambachtelijke buffelmozzarella van 100% buffelmelk.''

De melk van deze buffelmozzarella komt van de buffels van familie Kelder uit Coevorden. De buffels grazen bijna het hele jaar buiten. Ze zijn van oorsprong erg sterk en bijna nooit ziek wat ervoor zorgt dat er geen gebruik hoeft worden gemaakt van antibiotica op de buffelboerderij. 


''Eenmaal geproefd wil je niet meer anders!''

De mozzarella wordt op een ambachtelijke manier gemaakt en is vol van smaak en heerlijk romig. Wij vinden hem heerlijk en gebruiken hem daarom ook voor meerdere van onze sandwiches.


Mocht je een lekkere bol mozzarella mee willen nemen voor thuis dan kan dat natuurlijk ook! Vraag ons personeel ernaar!


  • download_edited
  • 767ddc8f281549307df65af7fcf29a16_downloa

© 2020 gecreëerd door Food Matterz