top of page

De bonbons van de brownie hemel

De Brownie Hemel? Ja, je leest het goed! Wij verkopen de hemelse brownies van de Brownie Hemel al een lange tijd met heel veel liefde. Misschien vraag je je af wat deze brownies zo hemels maakt. Dat vertellen we je graag! De Hemelse Brownie bestaat uit een combinatie van heerlijke brownie met grote brokken witte en bruine chocolade. Een smeuïg geheel waar je echt van kunt genieten bij een lekkere koffie of thee variatie.

Afgelopen week is ons assortiment van de Brownie Hemel verder uitgebreid met deze twee overheerljke bonbons van De Brownie Hemel. Deze feestelijk uitziende bonbons zijn normaal al heerlijk bij de koffie of thee, maar zo richting de decembermaand zijn deze bonbons toch extra speciaal. Wij vertellen je graag waarom.


Bonbon: De Original

Zoals de naam eigenlijk al een beetje verklapt bestaan de roodgekleurde bonbons uit een vulling die gemaakt is van het originele product van de Brownie Hemel: de Hemelse Brownie. De vulling van deze bonbon bestaat dus uit smeuïge brownie gecombineerd met stukjes witte en bruine chocolade. Door hun dieprode kleur met witte spikkels geven ze aan iedere salontafel een extra sparkle of color! Perfect dus tijdens een gezellig koffiemoment met je vrienden of familie of tijdens een perfect me-time moment.


Bonbon: Hazelnoot Koffie

De crème gekleurde bonbon is een bijzondere variant. Deze bonbon is namelijk een speciale Food Matterz editie! Hij is door ons ontworpen met alleen de allerbeste en allerlekkerste smaken. Deze bonbon heeft net als De Original ook de Hemelse Brownie als basis, maar dan gecombineerd met de smaken koffie en hazelnoot. Net als de rode bonbons heeft ook deze bonbon een mooi jasje. De crème kleur en de bruine streep zijn namelijk omgeven door glinsterende bronzen details wat de bonbon extra feestelijk maakt!


Heb jij de kerstboom al bijna staan? Ja? Super, want daar passen deze bonbons perfect onder!


Probeer ze nu! Je vindt beide varianten vanaf nu bij ons in de Food Matterz winkel.


Tot snel! 🖤
bottom of page