top of page

De Food Matterz boxen!


Heb jij onze nieuwe boxen al ontdekt? Sinds vorige week kan je bij ons de Food Matterz boxen bestellen, waarbij je keuze hebt uit de ontbijtbox, de lunchbox, high teabox en de healthybox. Zo hopen wij ook bij jou thuis bij te kunnen dragen aan een ultiem genietmoment!


Wat mag je verwachten?

Zodra je bij ons een van de boxen besteld, gaan wij direct voor je aan de slag en kan je jouw bestelde box binnen een paar minuten bij ons komen ophalen.


Bij Food Matterz draait het om een momentje van rust waarbij je jezelf waant in de Food Matterz wereld en waar je met aandacht kunt genieten van de ambacht, kwaliteit en de fijne smaak van de producten. Normaal doe je dit natuurlijk bij ons in de lunchroom, maar mocht dit nou niet mogelijk zijn, dan kan je jouw ultieme rust en genietmomentje ook naar huis halen. Alles wat je normaal bij ons in de lunchroom ontvangt, zit nu voor jou verwerkt in deze feestelijke boxen.


Ben je benieuwd naar de inhoud van de verschillende boxen en zou je eventueel een box willen bestellen? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie en voor het bestelformulier.
bottom of page