top of page

De groentesapjes van Sapje: heerlijk en gezond!

100% biologische ingrediënten, van lokale boeren en seizoensgebonden ingrediënten: Sapje

Maak kennis met de gezonde groentesapjes van Sapje. Toen we deze sapjes voorbij zagen komen moesten we die natuurlijk proeven en waren we meteen verkocht! Wij zijn heel trots en blij dat we deze sapjes mogen serveren in ons café. Zelf kiezen we onze producten erg bewust en selecteren we onze producten altijd op kwaliteit, lokaal- en eerlijke producten. De gezondheid van iedereen staat bij ons voorop. Lees hieronder meer over dit heerlijke groentesapje!Samenstellingen van Sapje

De groentesapjes van Sapje smaken niet alleen heerlijk, maar zien er heerlijk uit door hun mooie kleuren. Ze bestaan voor 85% uit rauwe groente en 15% fruit, specerijen, kruiden & zeewier hierdoor krijgen de sapjes een beetje extra smaak en bevatten veel gezonde voedingsstoffen. De combinatie van deze vitaminen, mineralen en antioxidanten zorgen voor het op pijl houden van je gezondheid.


Hoe worden de groentesapjes gemaakt?

De groentesapjes worden zorgvuldig samengesteld: Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en zijn grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Elke dag maken ze diverse verse nieuwe sapjes uit maar liefst 100 ingrediënten op een volledig ambachtelijke wijze. Alles wordt met de hand gedaan. Denk hierbij aan: het wassen van de groentes en fruit, wegen, slowjuicen, bottelen, labelen en het invriezen van de sapjes.

De groentesapjes worden ingevroren om zo op een natuurlijke manier de vitaminen, mineralen en antioxidanten te bewaren. Zo weet je zeker dat er geen kunstmatige toevoegingen inzitten. Dus net zoals je ze thuis zou maken.


Duurzaamheid bij Sapje

Sapje denkt ook zeker aan de natuur want zonder natuur geen groentesapjes. Daarom werkt sapje vooral met seizoensgebonden ingrediënten, lokale boeren, zonne- en windenergie en recyclebare verpakkingsmaterialen. Ieder sapje wordt in een glazen flesje verpakt. Glas geeft geen schadelijke stoffen af aan de vloeistoffen en het produceren van glas kost minder energie dan bijvoorbeeld plastic. De flesjes die gebruikt zijn voor de sapjes zijn gemaakt van recyclet glas.

Alles is duurzaam en goed over nagedacht! Precies waar wij bij Food Matterz ook voor staan 🌱


Verschillende soorten groentesapjes

Bij Food Matterz hebben we 6 verschillende soorten sapjes. Zo vind je bij Food Matterz Fresh. Dit heerlijke groentesapje bestaat uit wortelsap en is goed voor je huid. Het sapje bestaat onder andere uit wortel, appel en grapefruit. Ook vind je de Energy bij Food Matterz. Dit groentesapje ondersteunt je energieniveau. Het sapje bestaat onder andere uit rode biet, citroen en rode kool. De meest recente toevoeging in ons assortiment is het Rons Sapje. Dit groentesapje ondersteunt je weerstand en zorgt voor een mooie huid. Het sapje bestaat onder andere uit gele biet, ananas, komkommer, pompoen en cranberry. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, kom dan snel eens bij ons langs in het Food Matterz café in Groningen en geniet van deze overheerlijke sapjes!

bottom of page