top of page

De taartjes van Rose&Vanilla: Gluten- en lactosevrij!

Maak kennis met de heerlijke taartjes van rose&vanilla. Toen wij deze taartjes voor het eerst mochten proeven wisten we het zeker; deze moesten bij ons in het assortiment! Daarom zijn we ook erg blij dat we deze taartjes mogen serveren aan onze gasten, want ze zijn echt bijzonder lekker. Lees hieronder meer over deze heerlijke taartjes van rose&vanilla.
rose&vanilla Daphne, bakster van de rose&vanilla taartjes, werkt vanuit een mooie gedachte: “Smaak geeft je mooie herinneringen, zeker als je iets lekkers eet in goed gezelschap. Smaak brengt samen”. Door haar voorliefde van bakken en haar kinderen met allergieën, begon de zoektocht naar haar eigen perfecte baksels. Door de jaren heen en veel experimenteren verder, kwamen er steeds meer heerlijke variaties en verkooppunten bij. Waaronder Food Matterz! We vinden het mooi dat het gedachte goed van rose&vanilla past waar wij bij Food Matterz ook voor staan 🌱

Daphne werkt met de beste biologische ingrediënten die zorgen voor unieke combinaties die mensen doen laten verassen. De ambachtelijke taartjes worden met zorg gemaakt zonder gluten, melk en soja. Daarnaast zijn sommige taartjes ook nog eens vegan en vrij van geraffineerde suikers!


rose&vanilla bij Food Matterz In ons assortiment hebben we verschillende taartjes van rose&vanilla. Zo kunnen we onze gluten- en lactosevrije gasten ook heerlijke zoetigheden aanbieden voor bij de koffie of thee! Deze taartjes zijn trouwens niet alleen geliefd door onze gluten- en lactosevrije gasten, want steeds meer mensen ontdekken deze pure lekkernijen doordat de smaakverschillen bijna niet meer op te merken zijn!

Appeltaart

Het appeltaartje, samen met het worteltaartje, hebben we al iets langer in assortiment. Maar, dit maakt dit taartje niet minder bijzonder! Het spreekt voor zich dat dit taartje glutenvrij is, maar wist je dit taartje doordat er geen melk en ei is toegevoegd ook nog eens vegan is? Geen extra toevoegingen, maar wel lekker veel appel, dadels, amandel, haver, citroen en kaneel. Bovenop het taartje vind je heerlijke kruimels van het deeg. Genieten!


Worteltaart Ook dit taartje kennen we al iets langer bij Food Matterz en is tevens vegan! Het taartje bestaat uit walnoten, vanille, gember en kaneel en heeft een heerlijke, frisse icing. Precies wat je van een carrotcake verwacht! Daarnaast is het taartje vrij van geraffineerde suikers.


Kokos & citroentaart Een nieuwe rose&vanilla variatie in ons assortiment: de Kokos & citroentaart!

De smaken van het taartje gaan perfect lekker samen: De combinatie van de schil van de citroen in de vulling, de friszoete lemon curd en de bodem van amandel (gezoet met agave) maakt van dit taartje een heerlijk frisse verassing.

Dit taartje is het enige taartje van rose&vanilla in assortiment dat niet vegan is!


Tiramisu

Wie houdt er nou niet van de combinatie van koffie en taart? Dan is het tiramisu taartje perfect voor jou!


rose&vanilla geeft het klassieke Italiaanse recept een eigentijdse, vegan twist! De bodem is doordrenkt met volle espresso. Bovenop deze bodem volgt een romige vulling met stukjes chocolade uit Ecuador en cacao. Een taartje die je zeker eens moet proeven!


Ben je nieuwsgierig geworden en zou je een van de taartjes eens willen proberen? Kom dan gezellig bij ons langs in onze lunchroom!


Tot snel!

bottom of page