top of page

Een herinnering aan de middellandse zee

Ben je ooit bij de Middellandse zee geweest? Ja? Dan is de kans heel groot dat je bij het proeven van deze producten allerlei herinneringen zult herbeleven. Maak kennis met de producten van The Mediterranean Snack Collection.Het bedrijf genaamd 'The Mediterranean Snack Collection' heeft als missie om het beste van de mediterrane cultuur samen te brengen met ingrediënten uit de hele regio. Dit combineren ze met de beste smaken ter wereld. Op deze wijze hoopt het bedrijf bij te dragen aan een echte mediterrane ervaring waarbij iedereen samen snackt en geniet. Het delen van eten is en blijft toch onderdeel van wie wij zijn en van onze tradities. Dat zet The Mediterranean Snack Collection graag voort.


Ontdek de 3 smaken van de Snack Collection

Bij Food Matterz hebben we recentelijk drie producten van The Mediterranean Snack Collection aan ons assortiment toegevoegd. Maak kennis met de Snack Crackers in drie verschillende smaken: de Kalamata Olive, de Sweet Chili en de Sea Salt & Black Pepper.


De eerste variant is de Kalamata Olive. Deze variant is volledig glutenvrij en gemaakt van kikkererwtenmeel en Kalamata-olijven. Hij is op zichzelf super lekker, maar komt ook heel goed tot zijn recht als topping op een lekkere salade.


De tweede variant is de Sweet Chili. Ook deze variant is glutenvrij en gemaakt van linzenmeel en zoete chilikruiden. De cracker is met zijn zoet-pittige karakter op zichzelf al heerlijk, maar je kunt hem ook combineren met een lekkere saus of kaas.


Tot slot is de derde smaak de Sea Salt & Black Pepper variant. Net als zijn broertjes is ook deze variant glutenvrij. Hij is gemaakt met oude granen, zeezout en zwarte peperkruiden. Deze dunne en knapperige kleine crackertjes zijn perfect voor een snack momentje voor jezelf.


Snack Crackers voor iedere liefhebber!

Het mooie van deze Snack Crackers is allereerst dat ze gebakken zijn en niet gefrituurd. Daarnaast zijn ze vrij van tarwe, gluten, ei, soja, noten en sesam en bevatten ze tot slot geen conserveringsmiddelen of kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Verder zijn de crackers volledig vegetarisch en vegan. Kortom, drie hele mooie producten!


Klinken deze Crackers als iets voor jou? Kom dan gezellig langs en probeer ze uit! Je vindt ze nu bij ons in de Food Matterz winkel.


Tot snel! 🖤

bottom of page