top of page

Green Gypsy Spices: Heerlijke 100% pure kruidenmixen die we voor je uitlichten!

De heerlijke kruidenmixen Green Gypsy Spices hebben wij al een tijdje in onze winkel staan, omdat we ontzettend van ze houden! Deze kruiden zijn lekker, gezond, makkelijk en zorgen voor enorm smakelijke maaltijden. Daarnaast zijn ze ook nog eens 100% puur en zonder e-stoffen. Hieronder vertellen we je er meer over. Lees je mee?


Kruiden en haar voordelen

Van oudsher worden kruiden al heel lang gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo werden – en worden – kruiden gebruikt voor heling en genezing. Kruiden zijn dus super gezond! Hieronder hebben we een aantal concrete voordelen voor je opgesomd:

  1. Een positieve werking op je spijsvertering: Een aantal kruiden hebben een positieve werking op onder andere je spijsvertering en dus op gewichtsverlies. Dit zijn bijvoorbeeld kruiden als gember, chili, geelwortel, kaneel en koriander. De kruidenmixen als Ras el Hanout en Spice it up van Green Gypsy Spices bevatten een aantal van deze kruiden combinaties.

  2. Zeg dag tegen zout: Bij het gebruiken van kruiden in je maaltijden, gebruik je doorgaans minder zout. Zout kan zorgen voor een hogere bloeddruk en een verhoogde kans op hart- en vaatziekten: Dat is niet wat we willen! De kruidenmixen van Green Gypsy Spices bevatten maximaal 20% zout. Door de intense smaken, is extra zout dus overbodig. Win-win!

  3. Een bron van antioxidanten: Veel kruiden en specerijen bevatten veel antioxidanten. Deze antioxidanten is een verzamelnaam voor bepaalde vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen die belangrijk zijn voor onze gezondheid. Ze zorgen ervoor dat de zogeheten “vrije radicalen” geen ruimte krijgen om schade aan te brengen aan cellen en weefsels.

  4. Suikervervangers: Kruiden als vervanger voor suikers? Juist! Green Gypsy Spices heeft onder andere de Chai Tea Mix voor een heerlijke Chai Latte of Oh My Badass Pie voor zoete baksels. Door deze kruidenmixen te gebruiken heb je geen suikers meer nodig!Green Gypsy Spices – waarom hebben wij voor hen kozen

Green Gypsy Spices is een inspirerend merk uit Schiedam. Zij geloven in pure en gezonde voeding vol voedingswaardes, zodat het eten ook echt iets bijdraagt aan jouw gezondheid. ​​​​​​​​

​​​​​​​​

Door heerlijke kruiden combinaties samen te stellen en daar de meest leuke namen aan te koppelen, zoals de Finger Lickin' Pizza of de Garlic Heaven, wordt het koken met deze kruiden echt een feestje! Ze willen je dus niet alleen bewuster maken van wat gezond eten precies is, maar hopen daarnaast ook bij te dragen aan een gezondere levensstijl. Dat waarderen wij bij Food Matterz natuurlijk zeer! ​​​​​​​​Want Food Matterz is opgericht met de overtuiging dat voedsel en eten ertoe doet. Alles wordt ingekocht op basis van een bijzondere of bewuste ambacht en op basis van kwaliteit. Dus ook de producten die wij verkopen in de winkel! 🌱


Eén kruidenmix waar wij wat over vertellen

We hebben verschillende varianten in de winkel zoals bijvoorbeeld: Finger Lickin' Pizza​​​​​​​​, Spice It Up​​​​​​​​, Muscles 4 Breakfast​​​​​​​​, Potatoes For Pimps​​​​​​​​ – fantastische namen toch? 😉 De aankomende tijd lichten we één van deze kruidenmixen uit en delen we een lekker recept met je, zodat jij thuis ook lekker (en simpel) kan genieten van een heerlijke (pure) maaltijd!


Tot snel! 🖤


bottom of page