top of page

Ontdek de "I just love breakfast" granola

Heb jij bij ons al eens een fijne bowl, yoghurt of iets anders lekkers bestelt waar crispy granola in zat? Dan heb jij al mogen kennismaken met de "I Just Love Breakfast" granola. Mocht jij deze crispy granola nog niet ontdekt hebben dan stellen wij dit fijne merk graag aan je voor!


I Just Love Breakfast is een Belgisch bakkerij gespecialiseerd in de productie van handgemaakte biologische granola. Wat wij zo fijn vinden aan dit mooie bedrijf en hun producten is dat alle granola op ambachtelijk wijze wordt bereid, 100% puur natuurlijk, biologisch en vegan is. Naast dit alles is het ook nog eens ontzettend lekker! Deze Granola is een product dat niet mocht missen in onze bowls en yoghurtjes.


Virgin Pecan & Pecan Almond

Naast dat je de granola terugvindt in onze heerlijke bowls en yoghurtjes kan je de granola varianten ook vinden in onze Food Matterz winkel. Neem ze met je mee voor een extra lekker ontbijt of lunch bij jou thuis. Je vindt bij ons twee smaken I Just Love Breakfast granola: de Virgin Pecan Granola en de Pecan Almond Granola.


Pecan Almond Granola

De Pecan Almond Granola is perfect in balans, subtiel gekruid, krokant en lichtjes gezoet met agave- en ahornsiroop. De zijdezachte amandelschilfers en knapperige stukken pecannoot vormen een heerlijke extra. Het maakt de granola helemaal af.


Virgin Pecan Granola

Deze granola variant lijkt heel erg op de Pecan Almond Granola alleen zijn er aan deze variant geen zoetstoffen of granen toegevoegd, maar wel geschaafde tijgernoten die zorgen voor een volle zoete smaak. Samen met de pecannoten en lekkere kruiden is het een echt lekkere granola die je kunt gebruiken voor je ontbijt of lunch. Zelfs in een salade komt deze granola perfect tot zijn recht.


Zit hier een fijne variant voor jou tussen? Kom dan gezellig bij ons langs en haal jouw favoriet!


Tot snel! 🖤
bottom of page