top of page

Ben jij dol op sociale media? Ben je steeds bezig met het maken van de mooiste foto’s, het inspireren en informeren van jouw volgers en het optimaliseren van jouw Instagram feed? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BEDRIJF

Food Matterz is een “bewuste” plek in Groningen om te genieten van de lekkerste koffie en een met zorg en aandacht bereide lunch. Naast onze lunchroom hebben we ook een winkel met (bewuste) lekkernijen en woon- en keukenaccessoires. Eten en drinken is bij ons een totale beleving. Onze franchise Coffee Matterz bevindt zich op de Vismarkt en is een afgeleide van het Food Matterz concept. Echter staat bij Coffee Matterz het snelle genieten meer voorop met daarbij de focus op koffie.

 

WAT WIJ ZOEKEN

Wij zijn opzoek naar een social media topper met fotografie skills die ons Food Matterz marketingteam zou kunnen versterken. Jij zal o.a. verantwoordelijk worden voor het beheren van de sociale mediaka- nalen (Instagram & Facebook) van onze franchise Coffee Matterz. Je zorgt voor geschikte content die goed aansluiten bij het bedrijf, die onze volgers inspireren en informeren en die uiteindelijk zorgt voor een groei in onze community op Instagram en Facebook. De inzet wordt overlegd en is flexibel.

WIJ ZOEKEN IEMAND DIE

  • Een passie heeft voor fotografie en social media

  • Basis marketingkennis heeft

  • Oog heeft voor detail

  • Gevoel heeft voor het Food Matterz concept

  • Enthousiast is en actief ideeën aandraagt

  • +/- 1 ochtend of middag in de week beschikbaar is

WAT WIJ BIEDEN

Wij bieden jou een fijne flexibiele werkplek in een klein en gezellig marketingteam waarbij je zowel in de zaak aanwezig zult zijn als vanuit huis zult werken. Wij bieden jou de ruimte om jouw creativiteit zijn gang te laten gaan en jouw eigen social media/marketing skills verder te ontwikkelen.

KLINKT DEZE KLUS ALS IETS VOOR JOU?

Dan lezen wij graag waarom! Je mag je motivatie en een aantal foto's uit je portfolio sturen naar info@foodmatterz.nl. Heb je vragen? Kom gezellig langs of bel 050-2045440.

food matterz BV, oude ebbingestraat 86 in groningen

bottom of page