Every month a new surprise: the Food Matterz

Maandspecials

Van oktober 2023

“FOOD MATTERZ is a place in which NATURE GOODNESS, delicious food and cosy times with FAMILY AND FRIENDS can be found in one.”

Wat zijn maandspecials?

In onze lunchroom vind je een vaste kaart met daarop onze vaste broodjes, yoghurtjes, koffietjes en ga zo maar door. Uiteraard veranderen we ons vaste menu af en toe, maar de basis proberen we zoveel mogelijk te behouden. Om onze gasten toch te blijven verrassen met nieuwe, gevarieerde en smaakvolle combinaties voegden we de maandspecials toe aan onze kaart. Elke maand bedenken we nieuwe specials, zodat je elke keer weer iets nieuws kunt proberen. Zo hebben we het broodje van de maand, de koffie van de maand en het yoghurtje van de maand. Lees snel verder om de huidige specials te ontdekken.

Crispy Pumpkin

De yoghurt van de maand is de Crispy Pumpkin. Met deze special waan je je volledig in de herfst sferen. Deze special heeft de dagverse hangop van Buurvrouw Durkje als basis. Daar bovenop vind je een heerlijke, knapperige laag van huisgemaakte pompoengranola met pompoenpitten, de Pumpkin Spiced kruiden van Green Gypsy Spices en fijne stukjes amandel. Tot slot wordt de yoghurt afgetopt met kaneel en sinaasappelrasp. Neem een hapje van deze heerlijke hangop, sluit je ogen en geniet van een herfstige smaakbeleving.

A Pumpkin Afternoon

Het broodje van de maand is A Pumpkin Afternoon. Hij dankt zijn naam aan de pompoen die je in bijna elke laag van het broodje terugvindt. Deze lekkere special heeft het dagverse brood van Bakker Luuk als basis. Bovenop het zachte brood bevindt zich een lekkere laag lichtelijke gekruide pompoen hummus met knapperige rucola. Het broodje wordt vervolgens afgetopt met heerlijke zachte pompoenblokjes, feta, pompoenpitten en zwart sesamzaad. Deze special mag tijdens jouw oktobermaand zeker niet ontbreken.

Pumpkin Spiced Latte

Deze maandspecial kon voor oktober uiteraard niet missen. Het is de herfstfavoriet: de Pumpkin Spiced Latte. Deze special bestaat uit een overheerlijke latte macchiato met een klein scheutje Pumpkin Spice siroop. Om deze herfstige special nog lekkerder te maken wordt hij afgetopt met een dot slagroom, stukjes walnoot en kaneel.

Onze contactgegevens

Food Matterz B.V.
Oude Ebbingestraat 86
9712 HM te Groningen

050 2045440
info@foodmatterz.nl

Onze openingstijden

Maandag 10.00 – 17.30 uur
Dinsdag 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 09.00 – 17.30 uur
Donderdag 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag 10.00 – 17.30 uur

Je vindt ons hier!

lunchen en goede koffie in centrum Groningen | Food Matters café | gezellig lunchen en genieten | mooie lunchplekken Groningen