Every month a new surprise: the Food Matterz

Maandspecials

Van april

“FOOD MATTERZ is a place in which NATURE GOODNESS, delicious food and cosy times with FAMILY AND FRIENDS can be found in one.”

Wat zijn maandspecials?

In onze lunchroom vind je een vaste kaart met daarop onze vaste broodjes, yoghurtjes, koffietjes en ga zo maar door. Uiteraard veranderen we ons vaste menu af en toe, maar de basis proberen we zoveel mogelijk te behouden. Om onze gasten toch te blijven verrassen met nieuwe, gevarieerde en smaakvolle combinaties voegden we de maandspecials toe aan onze kaart. Elke maand bedenken we nieuwe specials, zodat je elke keer weer iets nieuws kunt proberen. Zo hebben we het broodje van de maand, de koffie van de maand en het yoghurtje van de maand. Lees snel verder om de huidige specials te ontdekken.

fresh pesto mortadella

Het broodje van de maand is de Fresh Pesto Mortadella; een heerlijk romige en frisse special. Deze sandwich heeft het dagverse brood van Bakker Luuk als basis. Daarbovenop bevindt zich een laag pesto met gemengde Mesclun sla en slices romige Buffelmozzarella. De sandwich wordt vervolgens afgetopt door een royale laag frisse Mortadella en een crunchy notenmix. Het is een heerlijke sandwich met een herinnering aan Italië.

sweetened raspberry chip

Friszuur met een zoete toevoeging; dat is de Sweetened Raspberry Chip – onze yoghurt van de maand. Deze heerlijke special dankt zijn smaken aan de combinatie van (ongezoete) frambozensaus met de dagverse hangop van Buurvrouw Durkje. De stukjes Chocolate Chip Cookie voorzien het yoghurtje van zijn zoete smaken. Samen met de verse frambozen, maken ze de special helemaal af. Het is een waar genietmoment.

sweet sugared peanuts

De koffie van de maand is de Sweet Sugared Peanuts. Deze special is een heerlijke zoete latte macchiato. Hij dankt zijn zoete smaken aan het scheutje gesuikerde pinda siroop dat aan de latte is toegevoegd. De latte wordt afgetopt met een dot slagroom, een beetje kaneelsuiker en een pinda notenmix. Zoeter kan jouw eerste echte lentemaand niet beginnen!

Onze contactgegevens

Food Matterz B.V.
Oude Ebbingestraat 86
9712 HM te Groningen

050 2045440
info@foodmatterz.nl

Onze openingstijden

Maandag 10.00 – 17.30 uur
Dinsdag 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 09.00 – 17.30 uur
Donderdag 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag 10.00 – 17.30 uur

Je vindt ons hier!

lunchen en goede koffie in centrum Groningen | Food Matters café | gezellig lunchen en genieten | mooie lunchplekken Groningen