samen gaan we voor meer bewustzijn in de horeca wereld

franchise

“Het is onze missie om de mens te INSPIREREN, GENIET van het goede, KOESTER je momentje, geniet van je eigen kopje koffie, al dan niet met wat (gezonds) LEKKERS erbij.”

“Uitgebreid koffie drinken met vers gemaakt zoet, lunchen van de uitgebreide lunchkaart of een wijntje met iets lekkers erbij? Het kan bij ons allemaal!

Onze producten worden vers en met veel liefde bereid
in onze kleine keuken. Zonder kunstmatige toevoegingen & producten met een verhaal.

Tussen het eten door kun je gezellig rondneuzen in onze winkel. Je vindt hier leuke kadootjes, mooie producten en lekkernijen.”

Franchisen samen met Food Matterz

Ben jij een gedreven, enthousiaste ondernemer die eerlijk en vooral lekker eten en drinken belangrijk vindt? Ben jij toe aan een leuke samenwerking met een organisatie waarbij aandacht voor het product, de kwaliteit, het verhaal en de gast voorop staat? Wij willen samen aan de slag om met jou ons merk verder uit te dragen. Samen willen we het verschil maken in de horeca, startende in Groningen, Zwolle en Leeuwarden. Wij zorgen voor de rand-voorwaarden, jij zorgt voor die unieke beleving in jouw Food Matterz.

Wat houdt franchise in?

Franchise is een samenwerkingsvorm waarbij we de onderlinge afspraken hebben vastgelegd in een overeenkomst en een handboek. Zo weet iedereen wat er verwacht wordt en hoe de formule werkt. Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer en ben je verantwoordelijk voor het te behalen resultaat. Wij als franchisegever bieden je een formule waarbij we je helpen om te ondernemen en gebruik te maken van ons merk.

Je bent dus zelfstandig ondernemer, maar je hebt de voordelen van een grotere onderneming omdat we met elkaar samenwerken, daarmee bespaar je ook zeker kosten. We hebben gekozen voor een full service concept om het jou als franchisenemer gemakkelijk te maken. Voor onze dienstverlening betaal je maandelijks een vergoeding, dit is de fee

Waarom zou je gaan franchisen?

Bij franchise wordt een sterke formule gecombineerd met jouw eigenschappen als ondernemer. Dit betekent dat je direct vanaf de start van jouw onderneming je gesteund voelt door de organisatie. Je lift mee op onze ervaringen, onze naamsbekendheid, ons imago en past onze werkwijze toe.

Commercieel volg je onze afspraken, maar juridisch ben je volledig zelfstandig. Dankzij onze ondersteuning kun jij je geheel richten op jouw onderneming. Wij faciliteren, jij selecteert de juiste medewerkers en wij helpen jou om Food Matterz in jouw plaats op de kaart te zetten. Met elkaar denken we ook zeker na over hoe we onze formule nog verder kunnen ontwikkelen. Food Matterz kijkt altijd naar de toekomst, we zitten niet stil en blijven voorop lopen met onze eigen producten, recepturen en inkoop.

Meer weten? download de brochure

Ben je enthousiast, maar zou je graag iets meer informatie ontvangen voordat je een franchise gesprek bij ons aanvraagt? Dat kan! Download via de onderstaande knop de franchise brochure. Hierin hebben we een stuk uitgebreider verwerkt hoe de procedure eruit ziet, wat er precies van jou als franchisenemer verwacht wordt en wat er nodig is om als franchisenemer te kunnen starten. Heb je tussendoor vragen? Twijfel dan geen seconde en neem contact met ons op door te mailen naar info@foodmatterz.nl of langs te komen in onze lunchroom gelegen aan de Oude Ebbingestraat 86.

Gesprek aanvragen

Voelt ons concept helemaal als iets voor jou en kan je niet wachten om het concept naar jouw favoriete stad toe te brengen? Grijp dan nu je kans! Vul het contactformulier in en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug om kennis met je te maken.

Onze contactgegevens

Food Matterz B.V.
Oude Ebbingestraat 86
9712 HM te Groningen

050 2045440
info@foodmatterz.nl

Onze openingstijden

Maandag 10.00 – 17.30 uur
Dinsdag 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 09.00 – 17.30 uur
Donderdag 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag 10.00 – 17.30 uur

Je vindt ons hier!

lunchen en goede koffie in centrum Groningen | Food Matters café | gezellig lunchen en genieten | mooie lunchplekken Groningen