Every month a new surprise: the Food Matterz

Maandspecials

Van mei

“FOOD MATTERZ is a place in which NATURE GOODNESS, delicious food and cosy times with FAMILY AND FRIENDS can be found in one.”

Wat zijn maandspecials?

In onze lunchroom vind je een vaste kaart met daarop onze vaste broodjes, yoghurtjes, koffietjes en ga zo maar door. Uiteraard veranderen we ons vaste menu af en toe, maar de basis proberen we zoveel mogelijk te behouden. Om onze gasten toch te blijven verrassen met nieuwe, gevarieerde en smaakvolle combinaties voegden we de maandspecials toe aan onze kaart. Elke maand bedenken we nieuwe specials, zodat je elke keer weer iets nieuws kunt proberen. Zo hebben we het broodje van de maand, de koffie van de maand en het yoghurtje van de maand. Lees snel verder om de huidige specials te ontdekken.

tomade with love

De Italiaanse ‘amore’ proef je terug in deze overheerlijke special, vandaar de naam: ToMADE with love. Het is een knipoog naar de tomaat die samen met de burrata een overheerlijke smaakcombinatie vormen. Het broodje heeft het zachte dagverse brood van Bakker Luuk als basis. Daarbovenop bevindt zich een royale laag tomatenhummus met heerlijke zoete, gehalveerde tomaatjes. Uiteraard kan de zachte, romige burrata niet ontbreken. Die bevindt zich op een bedje van gemengde sla en wordt afgetopt met een knapperige pittenmix en een beetje peper. Het is bewust genieten in Italiaanse stijl.

sweetened raspberry chip

Dit is de Sweetened Raspberry Chip; een heerlijk friszuur yoghurtje met een zoete toevoeging. Vorige maand hadden we dit yoghurtje ook. Vanwege het grote succes is hij nog een maand verlengd. Deze special dankt zijn smaken aan de combinatie van (ongezoete) frambozensaus met de dagverse hangop van Buurvrouw Durkje. De stukjes Chocolate Chip Cookie voorzien het yoghurtje van zijn zoete smaken. Samen met de verse frambozen maken ze de special helemaal af. Het is een waar feestje voor de bewuste genieter.

you may love a latte

Liefde; het zit in de kleinste dingetjes, maar als we liefde mogen uitdrukken in een lekkernij dan denken we toch al snel aan chocolade. Omdat we de liefde graag met jou vieren, bedachten we deze special: ‘You May Love a Latte’. Deze special bestaat uit een fluweelzachte latte macchiato met een scheutje chocolade siroop. Om de special helemaal af te maken, wordt hij afgetopt met een flinke dot slagroom, cacao en chocolade krullen. Deel de liefde deze maand bewust; met jezelf of met een ander en geniet!

Onze contactgegevens

Food Matterz B.V.
Oude Ebbingestraat 86
9712 HM te Groningen

050 2045440
info@foodmatterz.nl

Onze openingstijden

Maandag 10.00 – 17.30 uur
Dinsdag 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 09.00 – 17.30 uur
Donderdag 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag 10.00 – 17.30 uur

Je vindt ons hier!

lunchen en goede koffie in centrum Groningen | Food Matters café | gezellig lunchen en genieten | mooie lunchplekken Groningen